طرز تهیه اسپرسو کن پانا
سلام رفقای همیشگی شوبین! امیدواریم مثل همیشه حالتون خوب باشه، خب مستقیم بریم سراغ اصل مطلب! در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه اسپرسو کن پانا رو به شما آموزش بدیم، با ما همراه باشید:
چیست؟
اسپرسو کن پانا در زبان ایتالیایی به معنی “اسپرسو با خامه” هست. قبل از اینکه باریستاها روی لته فوم اضافه کنن، اسپرسو کن پانا در اروپا با خامه زده شده روی اسپرسو داخل فنجان قهوه خوری سرو و ارائه میشد..
این نوشیدنی همچنین در فرانسه و بوداپست طرفداران زیادی داره و پیشنهاد ما استفاده ی این نوع اسپرسو هنگام استراحت و گذراندن اوقات فراغت، مطالعه و… هستش.
دانه مورد نیاز اسپرسو کن پانا
طعم اسپرسو کن پانا به دانه قهوه ی عالی و با کیفیت بستگی داره. پیشنهاد میشه از رست سیلور اسپرسو با طعم دلچسب و اسیدیته کم استفاده کنین. میشه اسپرسو رو با استفاده از یک شات بلند، منظم یا کوتاه تهیه کرد. اسپرسوی طولانی یا Luongo آسیاب درشت تری داره که باعث کاهش دوز و روان بودن اسپرسو میشه.
حجم اسپرسو کن پانا 60 میلی لیتره، یعنی دو برابر متوسط اسپرسو شات که 30 میلی لیتر باشه. اسپرسو کم حجم یا ریستتو آسیاب ریزتری داشته که باعث میشه دوز قهوه افزایش و روان بودن قهوه کاهش پیدا کنه، حجم اون نصف یک شات اسپرسو یا 15 میلی لیتر خواهد بود. در نتیجه تهیه ی نوع اسپرسو اولیه شما کاملا وابسته به سلیقه ی شماست.
نکاتی در مورد اسپرسو
هنگامی که دون آسیاب شده خودتون رو برای اسپرسو انتخاب کردید و تصمیم گرفتید که چه نوع شاتی رو تهیه کنید، موارد دیگری هم هست که باید برای یک شات اسپرسو عالی در نظر بگیرید مانند:
- کیفیت آب
- غلظت صحیح اسپرسو
- فشار آب.
یادتون باشه! همیشه برای تهیه طعمی شفاف، از آب تصفیه در دستگاهتون استفاده کنید.
برای دیدن آموزش درست کردن قهوه اسپرسو با موکاپات از لینک استفاده کنید
نحوه تمپ کردن قهوه
موقع تمپینگ (فشار روی قهوه در کروپ)، مطمئن باشین کروپ تمیز بوده و با استفاده از نیروی حدودا 30 پوندی، روی اسپرسو فشار وارد کرده و در انتها کمی بچرخونید تا آسیاب های اضافه اطراف کروپ تمیز بشه.
تمپینگ به این روش باعث میشه که آب گرم از طریق کروپ به طور مساوی منتقل شده و منجر به گرفتن عصاره اسپرسو با طعمی شفاف بشه.
طرز تهیه اسپرسو کن پانا
حالا وقت درست کردن اسپرسو کن پاناست! پس از تهیه شات اسپرسو به روش های اشاره شده در ابتدای مطلب، مراحل زیر رو دنبال کنید:
- شات اسپرسو رو در فنجان بریزید
- خامه زده شده ای که مثل قله های سفید! شدند رو آماده کنید
- روی اسپرسو خامه فرم گرفته رو اضافه کنید
- اسپرسو کن پانا شما آماده است! لذت ببرید!
نکات تهیه اسپرسو کن پانا
خامه رو می تونید با دست یا همزن برقی هم بزنید تا فرم گرفته و حالت پشمکی پیدا کنه. همچنین میشه اون رو با وانیل، شربت افرا یا شکر، شیرین و طعم دار کرد که اغلب ازش به عنوان کرم Chantilly یا کرم فرانسوی Chantilly یاد میشه.
هم زدن حدودا یک دقیقه ای، قله های خامه ای تقریبا سفتی به شما میده. برای اینکه سنتی ترین شکل کن پانا رو درست کنید، میتونید از کرم پرچرب استفاده کنید اما اگر از کرم کم چرب هم استفاده کنید ما سرزنشتون نمیکنیم! چراکه در هر حال سلیقه ی شما دوستان در اولویت هست.
خب امیدواریم این بار هم از این آموزش استفاده کافی برده و با درست کردن یک قهوه اسپرسو کن پانا کلاسیک دوستان و عزیزانتان را سورپرایز و غافلگیر کنید! موفق باشید!
مطالب پر طرفدار
دسته بندی مطالب
-
فرنچ پرس لیدو مدل ARY 15ظرفیت 600
نمره 5.00 از 5
- دمنوش کیسه ای به مهرگیاه
- قهوه جوش ترک و شیرجوش مدل MB
- آسیاب دستی باریستا اسپیس - مدل KM1 لطفا با واتسپ 09374277892 تماس بگیرید.
- ترکیب ریگو
- قهوه جوش جنوا مدل IDR2c
- ترازوی دیجیتال 3 کیلویی کافه
- سماور عربی
- پیچر شیر Genova مدل GS1 لطفا با واتسپ 09374277892 تماس بگیرید.