چگونه قهوه اسپرسو درست کنیم؟
اگر دوست دارید قهوه اسپرسو درست کنید به طرز تهیه زیر دقت کنید.اسپرسو با طیف وسیعی از دانههای برشتهی قهوه قابل تهیه است. در مناطق مختلف دانهی قهوه را تا اندازهی مرسوم و باب طبع مردم همان منطقه برشته میکنند. به عنوان مثال در شمال ایتالیا قهوه تا حد متوسط برشته میشود
اما مردم جنوب این کشور ترجیح میدهند که دانهی قهوه کاملاً برشته و قهوهیی باشد. در آمریکا نیز دانهی قهوه تا جایی که امکان دارد برشته و تیره میشود چون بیشتر شرکتهای قهوهسازی آن مانند استارباکس، سبک خود را از کافههای جنوب ایتالیا الهام گرفتهاند. قهوه باید تازه مصرف شود.
هرچه تاریخ برشته شدن قهوه به مصرف آن نزدیکتر باشد، بهتر است اما گفته میشود که بین ۹ تا ۱۱ روز پس از برشتهشدن، زمان ایدهآل برای گرفتن بهترین طعم از قهوه است. اگر قهوهی برشته و آسیاب شده را از قهوه فروشی تهیه میکنید از آنها بپرسید تا حداکثر سه هفته از برشته شدن آن گذشته باشد.
آسیاب کردن قهوه نیز داستان خاص خود را دارد. بهترین نوع آسیاب برای این دانهها همان آسیابهای قدیمی است که با مته و به آرامی دانهی قهوه را پودر میکند. آسیابهای برقی امروزی که اتفاقاً بسیار هم رایج شدهاند، چون به سرعت و با تیغه قهوه را خرد میکنند بدترین انتخاب ممکن هستند.
دانههای قهوهی خوب آسیاب شده برای یک اسپرسوی خوب، در حد دانههای شکر است. باید دانههای قهوه را یکدست آسیاب کرده باشید به طوری که آزادانه روی یکدیگر بلغزند و اگر آنها را بین انگشتان خود بگیرید، بتوانید دانههای ریز آن را احساس کنید. شاید دیده باشید
مطالب پر طرفدار
دسته بندی مطالب
-
فرنچ پرس لیدو مدل ARY 15ظرفیت 600
نمره 5.00 از 5
- دانه قهوه دن کورتز مدل Elite مقدار 1000 گرم 0تومان
- ترکیب ترک مدیوم شوبین 21,000تومان
- همزن دستی باتری خور kong shin
- تمپر مت گتر مدل F-22 لطفا با واتسپ 09374277892 تماس بگیرید.
- دانه قهوه دن کورتز مدل White Blend
- تمپر مت گاتر مدل f21
- تمپر قهوه مدل ST53
- شکلات تلخ آنیش بسته 1 کیلویی لطفا با واتسپ 09374277892 تماس بگیرید.
One thought on “چگونه قهوه اسپرسو درست کنیم؟”
تبریک برای افتتاح وبسایت آرزوی موفقیت برای تیم شوبین 🎉💪🏼💪🏼👍🏼👍🏼