طرز تهیه قهوه سایفون
یک قهوه بیار زیبا و خوش رنگ در عین حال پیچیده و سخت. روش قهوه سایفون تقریبا 200 سال است که وجود دارد و قهوه ای شفاف، بدون رسوب و یکدست را به شما می دهد. البته این روش کمی هم سخت و تسلط بر روی سایفون نیاز به زمان دارد.
نتیجه قهوه سایفون
وقتی از این روش استفاده می کنیم قهوه بسیار زیبا و یک دست به ما می دهد. این روش از نظر بصری بسیار جالب است و مثل کار کردن در ازمایشگاه شیمی است. اگر به قهوه و روش های علمی علاقه دارید به شما توصیه می کنم حتما روش قهوه سایفون را یکبار امتحان کنید.
زمان و اندازه برای قهوه سایفون
میزان قهوه : 200 گرم
آب: 300 میلی لیتر
دمای آب: 91-94 درجه سانتی گراد
متوسط زمان: 2:30 دقیقه
میزان آسیاب: مدیوم تقریبا مانند دانه های شکر
نکته: اگر آب خیلی سریع نشست کرد احتمالا قهوه شما درشت آسیاب شده و اگر آب درون حباب بالایی مانده قهوه ریزتر خرد شود. انقدر این کار را انجام دهید تا میزان مناسب آسیاب قهوه را متوجه بشوید.
برای روش قهوه سایفون چه چیزهایی نیاز دارید؟
دستگاه سایفون
مقیاس یا ترازو
مشعل یا منبع گرما
قاشق
دانه قهوه
آسیاب
آموزش درست کردن قهوه به روش سایفون
درب و محفظه فوقانی را از سایفون خارج کنید. مطمئن شوید که فیلتر محکم بر روی محفظه بالایی قرار گرفته است ، در حالی که زنجیر از زیر لوله و در لوله عبور می کند و به لبه خارجی متصل است. برای سازگاری بهتر فیلتر آن را شستشو دهید.
300 میلی لیتر آب را در داخل مخزن پایینی بریزید.
با استفاده از مشعل سایفون ، آب را بین 91-94 درجه سانتیگراد گرم کنید و مشعل / لامپ را تا ثبات دما تنظیم کنید. (برای اندازه گیری دقیق می توانید از دماسنج استفاده کنید – یا آب جوشانده شده را اضافه کنید).
محفظه فوقانی را به داخل گردن محفظه پایینی وارد کنید تا کاملا کیپ شوند و آب به داخل محفظه فوقانی رانده شود. (مقدار کمی آب در محفظه تحتانی باقی می ماند ، و خلا را نگه می دارد – از این بابت نگران نباشید).
بین 18-21 گرم قهوه به محفظه فوقانی اضافه کنید. به محض تماس قهوه با آب ، تایمر را شروع کنید. برای اطمینان از غوطه ور شدن قهوه در اب، چند بار هم بزنید.
پس از دو تا دو و نیم دقیقه ، منبع حرارت را برداشته و تا 30 ثانیه فرصت دهید تا مایع دوباره به محفظه تحتانی منتقل شود.
محفظه بالایی حاوی قهوه های عصاره گیری شده است شده را بردارید . قهوه خود را از محفظه پایین سرو کنید یا آن را به یک ظرف منتقل کنید تا سرو شود.
مراقب گرما باشید – قهوه شما هنوز هم به طور استثنایی داغ خواهد بود ، بنابراین به ان کمی وقت بدهید تا خنک شود.
امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید می توانید سایر آموزش های قهوه شوبین را ببینید و چیزهای بیشتری یاد بگیرید.
مطالب پر طرفدار
دسته بندی مطالب
-
فرنچ پرس لیدو مدل ARY 15ظرفیت 600
نمره 5.00 از 5
- فرنچ پرس Green Bank
- قهوه جوش طرح دار
- تمپر پلاستیکی مدل ST01
- پودر کافی میکس کلاسیک لترا - 2000 گرم لطفا با واتسپ 09374277892 تماس بگیرید.
- دانه قهوه دن کورتز مدل Gold مقدار 1000 گرم
- پیچر شیر جنوا 350ml
- دریپر v60 مدل VD-01
- تمپر مت ایستاده Rack لطفا با واتسپ 09374277892 تماس بگیرید.