تکامل معنی قهوه تخصصی ، قسمت اول
قهوه تخصصی کیفیت قهوه سبز
در مورد تعریف قهوه تخصصی از چند متخصص قهوه تخصصی سوال کنید و هر چه بیشتر سوال کنید نظرات متفاوت تری خواهید گرفت. صنعت قهوه چنان از نظر دامنه و پیچیدگی گسترش می یابد که اصطلاح رایجی که برای همه یکسان بود ، متفاوت تر و هم گسترده تر از زمانی است که این اصطلاح برای اولین بار به کار رفته است.
“تخصص” در فرهنگ لغت به معنی علامت یا کیفیت متمایز، تعریف شده است. در زمینه قهوه ، می تواند کیفیت، عطر و طعم یک قهوه و بی نقص بودن باشد. اما قهوه تخصصی حاوی مفاهیم خاصی از زنجیره تأمین ، کنترل فرآیند و تجارت است.
تعریف قهوه تخصصی
با پیشرفت صنعت قهوه ، معنای معمول قهوه خاص نیز درک می شود. از منظر فنی ، قهوه مخصوص (اسپشیالیتی) نشان دهنده درجه خاصی از قهوه است که مطابق با معیارهای خاصی است که در استانداردهای قهوه سبز انجمن تخصصی قهوه (SCA) ذکر شده است. در زمینه خرده فروشی یا رست کردن ، این اصطلاح معنای دیگری به خود گرفته است. این معیارها قابل تفسیر و فاقد تعریفی کاملاً پذیرفته شده هستند و بنابراین می توانند برای مصرف کنندگان و متخصصان صنعت کاملاً نامشخص باشند. همچینین باید مرزهای بین صنایع بزرگ قهوه و فروشندگان کوچک قهوه که گاهی با هم تلاقی پیدا می کنند را در نظر بگیریم.
اگرچه ممکن است در صنعت ما انتظارات یا حتی پارامترهای از پیش تعیین شده ای وجود داشته باشد ، اما مفهوم تخصص به تکامل خود ادامه داده است. سایر اصطلاحات مشابه در حوزه غذا و نوشیدنی عبارتند از: لذیذ ، ممتاز ، بوتیک ، دستی، صنایع دستی و لاکچری . غالباً اصطلاح “میکرو” به این لیست در حال گسترش اضافه می شود ، که معمولاً برای نشان دادن مقدار زیادی قهوه با کیفیت بالا یا تجارت رست دادن از اندازه مشخص استفاده می شود.
ما در بخش دوم این مقاله در مورد رست قهوه با جزئیات بیشتری بررسی خواهیم کرد. امافعلا ، ما به جنبه کیفیت قهوه سبز در قهوه اسپشیالیتی توجه خواهیم کرد و نگاهی خواهیم داشت به تاریخچه آن و ارزیابی و شناسایی قهوه خاص توسط کشورها و سازمان های مختلف.
تاریخچه قهوه سبز
کیفیت قهوه سبز تاریخچه ای پویا و پیچیده دارد. قبل از اواخر دهه نود، هر کشور تولید کننده استانداردهای خاص خود را تعیین کرده و اصطلاحات خاص خود را ایجاد کرده بود . در اوایل سال 2000 ، انجمن تخصصی قهوه آمریکا (SCAA) – که در آن زمان عمدتا از رستری های قهوه مستقر در ایالات متحده تشکیل شده بود. استانداردهای فنی برای اندازه گیری و شناسایی قهوه با کیفیت ویژه را ایجاد کردند.
در حالی که هنوز خرید قهوه هنوز با توجه به خصوصیات فیزیکی (درجه) و مشخصات حسی (فنجان) قهوه سبز انجام می شد ، این یک تغییر مهم فرهنگی در مفهوم “قهوه ویژه” به عنوان یک زبان مشترک در صنعت بود. مفهوم قهوه تخصصی توسط کشورهای تولید کننده به کشورهای مصرف کننده از طریق یک اتحادیه تجاری و نه یک شرکت بازرگانی انتقال پیدا می کرد.
SCAA – که حالا با نام SCA می شناسیمش – و موسسه کیفیت قهوه (CQI) نیاز فزاینده به استانداردها و پروتکل ها را در صنعت رو به گسترش قهوه را برطرف کردند. آنها با ایجاد مجموعه ای مشترک از اصطلاحات و تعاریف ، چشنده های حرفه ای ها در هر دو طرف تولید و مصرف صنعت قادر به بازگشت به روش های توصیه شده شدند. ارزیابی قهوه سبز با هدف تعیین درجه کیفیت آن بودند. کلاسهای آموزشی تخصصی و یک برنامه صدور گواهینامه حرفه ای چند سطحی در این مدت ایده پردازی و تاسیس شدند. که به آموزش ارزیابی قهوه و شناسایی کیفیت می پرداختند.
منبع : اخبار روزانه قهوه
مطالب پر طرفدار
دسته بندی مطالب
-
فرنچ پرس لیدو مدل ARY 15ظرفیت 600
نمره 5.00 از 5
- پودر قهوه کافی میکس لترا - 2000 گرم
- دمنوش میوه ای عناب مهرگیاه
- آسیاب برقی قهوه مدل N600
- سایفون مدل S01 لطفا با واتسپ 09374277892 تماس بگیرید.
- قهوه ساز جنوا مدل AQ 2 Cups
- فیلتر کاغذی قهوه کمکس
- دله عربی مدل بغدادی
- آسیاب قهوه یوکار GS 250 لطفا با واتسپ 09374277892 تماس بگیرید.