تکامل معنی قهوه تخصصی ، قسمت دوم ( کیفیت قهوه سبز )
ارزیابی و شناسایی کیفیت قهوه سبز
SCA و همچنین کشورهای تولید کننده و صادر کننده، همه دارای روش های آزمایش و پروتکل هایی هستند که برای اندازه گیری کیفیت قهوه سبز بر اساس نیازهای شخصی خود دنبال می شوند. این روش ها برای اطمینان از ثبات در ارزیابی و تعیین کیفیت تجویز شده بودند ، با این وجود هر یک متفاوت بود .
خریداران قهوه باید مقیاس های مختلف و اصطلاحات خاص خاستگاه را درک کنند. برای جلوگیری از سردرگمی ، کیفیت مورد نیاز باید بخشی از اطلاعات خرید باشد و در قرارداد قهوه سبز لحاظ شود. از جمله ترازوهایی که برای تعیین کیفیت استفاده می شود ، تولیدکننده برای انتظارات خریدار و نحوه قضاوت قهوه وضوح را ایجاد می کند (شکل 1 را ببینید).
استاندارد انجمن تخصصی قهوه
مطابق استاندارد SCA ، قهوه با درجه مخصوص می تواند به عنوان صفر نقص دسته 1 و پنج یا کمتر نقص گروه 2 در یک نمونه 350 گرمی تعریف شود. امتیاز کاپینگ مستلزم آن است که قهوه بدون عیب و نقص باشد. به صورت یکنواخت ، تمیز و شیرین ارائه می شود. با نمره کل 80 یا بالاتر با استفاده از فرم حجامت SCA Arabica. SCA راهنمای نقص و نمودار خود را برای شناسایی و امتیاز دهی به نقص کامل منتشر کرد (شکل زیر را ببینید).
تعیین کیفیت قهوه توسط کشور
قبل از ورود اصطلاح “تخصصی” به صنعت بومی قهوه ، کشورهای تولید کننده قهوه هرکدام اصطلاحات خاص خود را برای رتبه بندی کیفیت مخصوص ارتفاع ، اندازه دانه و ویژگی های فنجان تهیه می کردند.
اصطلاحات عمومی قهوه عربیکا برای شناسایی ارتفاع رشد تولید شد و بعداً شامل کیفیت فنجان نیز شد. اگرچه ممکن است تفسیر هر کشور یا صادر کننده کمی با هم متفاوت باشد ، اما اینها مقیاس های اندازه گیری های کلی است.
منبع: مجله رست
مطالب پر طرفدار
دسته بندی مطالب
-
فرنچ پرس لیدو مدل ARY 15ظرفیت 600
نمره 5.00 از 5
- ترکیب سالیره 18,000تومان
- تمپر قهوه آمیتریس چوبی
- فلاسک سفری wacaco مدل pipamoka
- کافی میکس ۳X۱ بن مانو لطفا با واتسپ 09374277892 تماس بگیرید.
- دمنوش کیسه ای بلوبری مهرگیاه
- قهوه جوش و شیرجوش مدل اصفهان
- فوم ساز شیر مدل SUS304 لطفا با واتسپ 09374277892 تماس بگیرید.
- پودر ماسالا لترا - 2000 گرم لطفا با واتسپ 09374277892 تماس بگیرید.