قهوه کلد برو و روش تهیه آن
چطور قهوه سرد درست کنیم؟
در خانه قهوه دمی سرد و خنک درست کنید بدون آنکه طعم تلخ یا مزه ی آبکی دهد. دوستان شوبین! ممکن است در تابستان قهوه سردی میل کنید که اول خوشایند به نظر بیاید. اما از اینکه در نهایت مزه آبکی یا بیش از حد تلخ داشته باشد از آن متنفر می شوید. (حتما تجربش کردید، اینطور نیست؟)
تنها راه حل : قهوه دمی سرد یا کلد برو.
این روش، یک شیوه همیشگی و تضمین شده برای یک فنجان قهوه خوشمزه و یخ است!
تهیه قهوه سرد راز مخوفی نیست و به مهارتهای نینجایی یک باریستای آموزش دیده هم نیازی ندارد. برای تهیه ان ، فیلتر قهوه و صاف کردن آن نیز حتی به وسایل خاصی فراتر از یک ظرف بزرگ هم احتیاج ندارید.
شما همچنین میتوانید با مراجعه به شعب شوبین و میخک، و مشاوره با همکاران ما بهترین طرز تهیه این قهوه ی خوشمزه را دریافت کنید! در ضمن ما در مقاله آموزش درست کردن آفوگاتو کلد برو نیز به شیوه ی دیگری به نحوه ی تهیه این قهوه خوش طعم پرداخته ایم که پیشنهاد می کنیم حتما بخوانید.
قدم های تهیه کردن قهوه ی کلد برو
بطور کلی طرز تهیه قهوه دمی سرد بشکل زیر است:
ابتدا قهوه را درشت آسیاب کنید، میتوانید این کار را یا در خانه انجام دهید یا هنگام سفارش قهوه از شوبین، از فروشندگان بخواهید تا برای شما آسیاب کنند. سپس دانه آسیاب شده را با آب مخلوط کرده و بگذارید یک شب تا صبح (یا حدود 12 ساعت) بماند. در این مدت، قهوه به آرامی در آب نفوذ کرده و یک قهوه دمی غلیظ و قوی ایجاد می کند. صبح روز بعد آن را صاف کرده و تمام! آماده اید برای مصرف!
در ادامه به شیوه ی تهیه قهوه کلد برو بصورت قدم به قدم اشاره کرده ایم. اما قبل از آن لازم است به نکاتی اشاره کنیم.
چرا باید قهوه ی خود را بصورت کلد برو آماده کنید؟
دلایل ما برای تهیه ی قهوه سرد به این شیوه:
- به آرامی ترکیب شدن قهوه با آب باعث شده که طعم خوب قهوه از دانه ها به آب سرایت کند. (و البته کافئین! پس نگران نباشید!)
- همچنین این شیوه باعث شده که بیشتر ترکیبات قهوه که باعث تلخ و ترش شدن مزه آن می شود در دانه مانده و به آب منتقل نشود.
- این بدین معناست که قهوه ی کلد برو، طعم فوق العاده خوشمزه و ملوئی که گاهی ممکن است به شیرینی بزند را نیز به همراه دارد. شیوه ای عالی برای یخی کردن قهوه!
شما همچنین می توانید غلظت قهوه دم کرده خود را متناسب با سلیقه خود بیشتر یا کمتر کنید. با یک فنجان دان قهوه که در چهار فنجان آب غوطه ور شده شروع کنید. این روش به خودی خود قهوه ای نسبتاً غلیظ درست می کند، اما برای مخلوط شدن با یخ یا شیر – یا هر دو – مناسب است. اگر این نسبت ترکیب دان قهوه با آب کاملاً مطابق سلیقه شما نیست، آن را با بالا یا پایین کردن میزان غلظت تنظیم کنید تا به تعادل مناسب خود برسید.
همچنین میتوانید با همکاران ما در شعب شوبین برای پیدا کردن بهترین طعم طبق سلیقه شما مشورتی داشته باشید.
ما همچنین این شیوه را بسیار پیشنهاد میکنیم چرا که در واقع تهیه ی آن اول صبح وقت بسیار کمتری را از شما میگیرد. به عنوان مثال پیشنهاد ما بر این است که آخر هفته ها (پنجشنبه و جمعه) مقدار زیادی از این ترکیب درست کرده و صاف کنید سپس آن را در یخچال قرار داده تا هفته ی بعد مقدار زیادی برای مصرف داشته باشید.
چگونه میتوان قهوه دمی سرد (کلد برو) سرو کرد؟
همکاران و همراهان شوبین، قهوه دمی سرد (کلد برو) را می توان به صورت یخی و یا خیلی داغ، به انتخاب مشتری، سرو کرد.
برای سرو آن به شیوه ی قبلی ترکیب را آماده کرده سپس آن را با یخ (برای حالت سرد) و یا با قرار دادن در مایکرویو به مدت کم (برای حالت داغ) در یک فنجان قهوه آماده میکنید.
اغلب قبل از سرو این مدل قهوه میتوان مقداری آب برای رقیق کردن میزان غلظت آن به ترکیب اضافه کرد که این مسئله کاملا به سلیقه شما مرتبط است.
برای ذائقه شما بسیار قویست؟ قهوه یخی معمولا یک فنجان قوی و گیرا محسوب میشود! پس اگر آن را به صورت یخ زده سرو می کنید، منظور از یخی بودن آن ذوب شدن و کمی رقیق کردن قهوه است. اما اگر طعم آن هنوز کمی برای ذائقه شما تند و تیز است، کافیست لیوان خود را با مقداری آب یا شیر رقیق کنید تا مزه دار شود.
آماده امتحان قهوه دمی سرد (قهوه کلد برو) هستید؟ فروشگاه شوبین میتواند وسایل مورد نیاز شما را برای تهیه قهوه کلد برو به شما ارائه دهد، در ادامه هر آنچه برای تهیه آن در خانه باید بدانید آورده شده است :
راهنمایی برای کسب بهترین نتیجه
- مطمئن باشید دانه های شما درشت آسیاب شده است: دانه هایی که به اندازه پودر ماسه (آسیاب آردی) باشند، مانند قهوه قطره ای می توانند قهوه را بیش از حد در آب تزریق کرده و قهوه صاف شده کمی گل آلود بنظر برسد. پودر قهوه شما باید مانند آرد ذرت درشت، یا حتی کمی بزرگتر به نظر برسند. از همکاران ما در شعب شوبین یا میخک بخواهید که از آسیاب مدنظر شما استفاده نمایند.
- در صورت امکان از آب تصفیه استفاده کنید: این یک توصیه کلی برای تهیه ی قهوه ی خوب است. اگر برای تهیه آن از آب تصفیه استفاده کنید، فنجان قهوه شما طعمی شفاف تر و شیرین تر خواهد داشت.
- حداقل 12 ساعت به آن فرصت دهید: البته اشکالی ندارد اگر از این مدت هم مقداری کم کنید اما مراقب باشید زیاده روی نکنید! چراکه قهوه برای انتقال و سرایت به آب کاملا به این زمان احتیاج خواهد داشت. اگر صبور نباشید ممکن است فنجان قهوه ی شما طعم مطلوبی را به شما ارائه ندهد. البته مراقب باشید که بیش از حد نیز نگذارید تا قهوه بماند چرا که ممکن است طعم تلخی که سعی داریم از آن پیشگیری کنیم به آب سرایت کند. پیشنهاد میشود حداکثر بیش از 15 ساعت قهوه در آب نماند.
- قهوه ی کلد برو خود را بصورت مکعب های یخی سرو کنید: می خواهید تجربه ی خوبی از طعم قهوه یخی داشته باشید؟ پس از ترکیب یخ های مکعبی در قهوه استفاده کرده و از طعم آن بیشترین لذت را ببرید.
- قهوه ی خود را سرد نگه دارید.
6 روش قدم به قدم تهیه قهوه کلد برو
1. قهوه را درشت آسیاب کنید
دانه های قهوه را در بالاترین سطح آسیاب دستگاه خود یا فروشگاه شوبین یا با پالس های کوتاه مدت 1 ثانیه ای در مخلوط کن خرد کنید. دانه های خرد شده باید مثل آرد ذرت درشت باشند، نه پودری یا آرد. باید کمی کمتر از 1 فنجان دانه خرد شده داشته باشید.
2. قهوه و آب را ترکیب نمائید
قهوه خرد شده را در ظرفی که میخواهید کلد برو درست کنید ریخته و آب را تا لبه ظرف به آن اضافه نمائید، سپس با قاشق به آرامی هم زده تا مطمئن شوید قهوه و آب بخوبی باهم مخلوط شده اند.
3. بگذارید قهوه تمام طول شب را بماند.
درب ظرف را بخوبی بسته تا مانع ورود گرد و غبار یا حشرات به ظرف شوید. سپس بگذارید تا قهوه به مدت 12 ساعت بماند. قهوه میتواند در دمای اتاق روی پیشخوان یا در یخچال باشد اما زمان استراحت آن فرقی نمیکند.
4. قهوه را صاف کنید
یک صافی کوچک را به پارچه پنبه ای یا گونی آرد بسته و روی یک فنجان بزرگ یا کاسه قرار دهید. سپس قهوه را صاف نمائید. می توانید از فرنچ پرس هم استفاده کنید
5. قهوه را نگهداری کنید
قهوه ی صاف شده را به ظرف کوچکتری منتقل کرده و مدت یک هفته در یخچال نگه دارید.
6. وقت سرو قهوه است!
می توانید قهوه را با مقداری آب یا شیر رقیق کنید. میتوانید آن را با یخ سرو کنید یا اگر گرم دوست دارید، مدت کمی در مایکرویو گذاشته و سپس میل نمائید.
از اینکه شوبین را همراهی میکنید بسیار سپاسگذاریم، همراهی شما دوستان مایه دلگرمی و انرژی ماست!
منبع : www.simplyrecipes.com
مطالب پر طرفدار
دسته بندی مطالب
-
فرنچ پرس لیدو مدل ARY 15ظرفیت 600
نمره 5.00 از 5
- فرنچ پرس One Coffee مدل B054
- قهوه ساز جنوا مدل AQ 1 Cups
- موکاپات coffee express
- پودر آیس کافی لترا - 2000 گرم لطفا با واتسپ 09374277892 تماس بگیرید.
- قهوه ساز جنوا مدل AQ 6 Cups
- کمکس 6 کاپ مدل وودِن نِک
- مایع شستشو اسپرسوساز سانتوز
- تمپر مت Miele مدل m-344 لطفا با واتسپ 09374277892 تماس بگیرید.
One thought on “قهوه کلد برو و روش تهیه آن”
Pingback: طرز تهیه قهوه فراپه رژیمی قدم به قدم در خانه | فروشگاه اینترنتی قهوه شوبین